UNIKORN-ÉPKER KFT.

unikorn_logo_fekete.jpg
Székhely:
7025 Bölcske, Vasút u. 0690/34.

Telephely:
7020 Dunaföldvár, Hunyadi park 5/A


Levelezési cím:

7025 Bölcske, Vasút u. 0690/34 hrsz


Telefon/fax:

+36/75/335-056
E-mail: unikornkft@unikornkft.hu


Minőségpolitika

Az Unikorn-Épker Kft. legfőbb céljának tekinti a tevékenységi körébe tartozó feladatok, minőségi követelményeinek magas színvonalú ellátását. Tevékenységük jó minőségét, hatékony módszerek alkalmazásával, vevői igényeit szem előtt tartásával kívánja biztosítani. Az Unikorn-Épker Kft. vezetősége, tagjai és minden munkavállalója kötelességének érzi, hogy az igényeket a követelményeknek megfelelően összhangba hozza a vevői kiszolgálás követelményeivel, a törvényekkel, rendeletekkel, a hatósági előírásokkal, egyéb előírásokkal és az előírt és megkívánt biztonsági követelményekkel. Az Unikorn-Épker Kft. vezetősége elvárja minden tagjától és közreműködő személytől a minőségi szemléletet, a minőség iránti elkötelezettséget és a minőségi munkavégzést. Ezt a követelményt érvényesíti a szolgáltatás minőségére hatással bíró beszállítók, alvállalkozók esetében is. Beszállítóink kiválasztásánál, partneri kapcsolatainkban a minőségközpontú magatartás és az eredményesség alapvető követelmény. Az Unikorn-Épker Kft. célja: minőségirányítással kapcsolatos elvárásoknak való megfelelés; megalapozott jó hírnevét folyamatosan erősítse; minőségkultúra folyamatos fejlesztése. A minőségpolitika megvalósítását és a minőségirányítási rendszer követelményeinek betartását a társaság tagjai részére kötelezővé teszem, a szolgáltatásokban közreműködők számára követelményként támasztom.

 

Minősítéseink:

-          MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány

-          MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány

-          MVM Paksi Atomerőmű Zrt. ABOS3 biztonsági osztályba sorolt építmények, épületszerkezetek létesítésével, átalakításával, karbantartásával és javításával összefüggően építési-szerelési munkák végzése

-          046 MFO 163-3 üzemi gyártás ellenőrzés megfelelőségi tanúsítvány (bölcskei betonkeverő üzemünkben gyártott beton termékekre)

 

További képek

Betontermék gyártási kapacitás fejlesztése az Unikorn-Épker Kft-nél

Az Unikorn-Épker Kft. 49,95 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert aGINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01030 projekt keretein belül

Betonelem gyártási kapacitás fejlesztése

Betonelem gyártási kapacitás fejlesztése az unikorn-épker kft.-nél

Az Unikorn-Épker Kft. 92,24 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert a Mikro-, kis- és középvállalkozások tervelési kapacitásainak bővítése című pályázaton a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében.

Megvalósult beruházás

A telephelyfejlesztés 3. üteme megvalósult. 

Telephelyfejlesztés 3. ütem

Cégünk ismét sikeresen pályázott. Telephelyfejlesztésre 25,85 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyertünk.

Befejeződött a telephelyfejlesztés II. üteme

Befejeződött az Unikorn-Épker Kft. uniós forrásból megvalósított telephelyfejlesztési projektje.

Telephelyfejlesztés II. ütem

A társaság telephelyfejlesztés II. üteme a 2013. évben valósul meg az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Programja keretében.