UNIKORN-ÉPKER KFT.

unikorn_forditott.jpg
Székhely:
7025 Bölcske, Vasút u. 0690/32.

Telephely:
7020 Dunaföldvár, Hunyadi park 5/A


Levelezési cím:

7025 Bölcske, Vasút u. 0690/34 hrsz


Telefon/fax:

+36/75/335-056
E-mail: unikornkft@unikornkft.hu


Betonelem gyártási kapacitás fejlesztése

Betonelem gyártási kapacitás fejlesztése az unikorn-épker kft.-nél

Az Unikorn-Épker Kft. 92,24 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert a Mikro-, kis- és középvállalkozások tervelési kapacitásainak bővítése című pályázaton a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében.


2017.01.31.

 

Sajtóközlemény

betonelem gyártási kapacitás fejlesztése az unikorn-épker kft.-nél

 

 

Az Unikorn-Épker Kft. 92,24 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert a Mikro-, kis- és középvállalkozások tervelési kapacitásainak bővítése című pályázaton a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében. A 184,48 millió forint összköltségvetésű beruházás során beszerzésre került egy automata betonelem-gyártó gép és egy beton pumpa mixer, melyek a kor elvárásainak megfelelő minőségű betontermék előállítására alkalmasak és kialakításra került egy betonelem pihentető.

 

Az Unikorn-Épker Építőipari és Szolgáltató Kft. 1994-ben alakult betéti társaságként, majd 2003-tól kft-ként működik változatlan belföldi magánszemély tulajdonaként. A társaság indulása óta építőipari generál-kivitelezést folytat és 2011-től működteti betonüzemét Bölcskén. A betonüzem 30 m3/h készbeton kiadásával alkalmas a vonzáskörzet (Tolna, Fejér, Bács-Kiskun megye) építkezéseinek és beruházásainak betonnal való kiszolgálására.

 

A fejlesztés eredményeként a vállalkozás a nagyobb volumenű, sürgős megrendelések gyors és költséghatékony teljesítését könnyebben megoldja. Az új gyártási technológia a minőségi építőanyag gyártás széles skálását biztosítja (zsalukő, falazóelem, gyeprács stb.), mind a magasépítésben, mind a mélyépítésben is alkalmazott betontermékek előállításával. Az újonnan elkészült betonelemek megfelelő száradására, pihentetésére és deponálására megfelelő szilárd, sík burkolat, 1700 m2 betonelem pihetető terület került kialakításra. A gyártási alapanyagok, illetve a készbeton felhasználási területre szállításához és ottani bedolgozásához pedig betonpumpa mixer felépítmény beszerzésére került sor.

 

A beruházásnak köszönhetően a gyártás előkészítés még hatékonyabb lett.

 

A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.1-15-2015-00766

A támogatás mértéke: 50 %

A projekt befejezési dátuma: 2016.11.15.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 

További információ kérhető:

Varga Lajos ügyvezető

Unikorn-Épker Kft.

7025 Bölcske, Vasút utca 0690/34 hrsz.

+36 30/99 44713

varga.lajos@unikornkft.hu

unikornkft.hu

 

Projekt_tabla.jpg

Projekt_tabla.jpg

bejelentkezés

email

jelszó

RegisztrációElfelejtett jelszó

Betonelem gyártási kapacitás fejlesztése

Betonelem gyártási kapacitás fejlesztése az unikorn-épker kft.-nél

Az Unikorn-Épker Kft. 92,24 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert a Mikro-, kis- és középvállalkozások tervelési kapacitásainak bővítése című pályázaton a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében.

Megvalósult beruházás

A telephelyfejlesztés 3. üteme megvalósult. 

Telephelyfejlesztés 3. ütem

Cégünk ismét sikeresen pályázott. Telephelyfejlesztésre 25,85 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyertünk.

Befejeződött a telephelyfejlesztés II. üteme

Befejeződött az Unikorn-Épker Kft. uniós forrásból megvalósított telephelyfejlesztési projektje.

Telephelyfejlesztés II. ütem

A társaság telephelyfejlesztés II. üteme a 2013. évben valósul meg az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Programja keretében.

Szakmai képzési program

Vállalkozásunk 9 655 050 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a TÁMOP-2.1.3.A-12/1 kódszámú "Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kivállalkozások számára a konvergencia régiókban" című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében.